VONDOM Project - Casa sardinera in Jávea, Alicante‏

Located in a setting of great beauty and valuable landscape, in front of the Mediterranean Sea, between El Portixol and Cala Blanca, the Sardinera House lays on the top of a hillside, lined by a headland entering the sea on a bay of turquoise waters.

The interior design has been totally made by Ramón Esteve studio. The pavement is made of off-white polished concrete, continuous both inside and outside.

There is an access through a double-height volume with side walls aiming the view at the sea and offering the visitor a first contact with the horizon. The day rooms are on the ground floor, as part of a fluid set articulated by the white concrete walls, where highlights the Faz collection designed by Ramon Esteve for VONDOM.

Related topics

Follow us on instagram